ALARMES

Sistemes d’alarma anti-robatori per a particulars i empreses. Instal·lem les alarmes en funció del nivell de seguretat requerit i amb la possibilitat de connexió a la central d’alarmes i avís a la policia les 24h.

A Serra Alarm fem el projecte, la instal·lació i el manteniment

 

Som una empresa homologada per la Direcció General de Policia, núm. 940, i per la Direcció General de Seguretat Industrial, núm. 08/151206.

fotofinestra-copia-copia

DETECCIÓ D’INTRUSIÓ

La finalitat principal d’una alarma es la prevenció i detecció de qualsevol intrusió a temps. Per això disposem de diferents tecnologies de detecció per aconseguir una resposta ràpida i eficaç.

  • Detectors de moviment (volumètrics)
  • Detectors magnètics per l’obertura de portes i finestres
  • Detectors de trencament de vidres
  • Detectors amb videosensors
  • Detectors perimetrals per exteriors

El sistema de detecció va acompanyat d’avisadors acústics a través de sirenes tan interiors com exteriors.

CONNEXIÓ A LA CENTRAL RECEPTORA D’ALARMES

Els sistemes de seguretat de Serra Alarm ofereixen la possibilitat de connexió a la central receptora d’alarmes, que avisa immediatament a l’usuari i/o a la policia en cas de qualsevol intrusió. Avisos les 24 hores del dia els 365 dies de l’any

CONNEXIÓ I DESCONNEXIÓ

Connectar i desconnectar l’alarma és qüestió de segons, ja que es pot fer a través d’un teclat in-situ, a través de targeta magnètica, comandament a distància o d’un smartphone.

Amb iOS, Android o un navegador web es pot activar i desactivar l’alarma però també rebre avisos, i visualitzar en directe el funcionament.

Les alarmes de Serra Alarm també permeten la fàcil connexió/desconnexió parcial del sistema perquè per exemple pugui estar tranquil a dins de casa amb la seguretat de que l’alarma perimetral està activada mentre dorm.