CENTRALETES, TELEFONIA I

TELECOMUNICACIONS

Les telecomunicacions i les centraletes telefòniques permeten gestionar les comunicacions de tota l’empresa de forma senzilla i eficient. A Serra Alarm fem instal·lacions, manteniment i busquem conjuntament l’optimització dels sistemes de manera que repercuteixin positivament a la butxaca del client.

Telèfon per a conferències

Centraletes i telefonia

Instal·lem centraletes IP de marques contrastades com Panasonic i Siemens. Oferim tot tipus de dispositius, des dels telèfons més assequibles i bàsics, fins a telèfons IP i interconnexions entre seus, dispositius inalàmbrics, unitats de conferència o consoles d’operadora.

COMUNICACIONS INTEL·LIGENTS

Oferim comunicacions intel·ligents amb funcionalitats integrades de veu i missatgeria. Solucions globals per PIMEs que ofereixen als empleats la possibilitat de treballar des de qualsevol lloc amb una major mobilitat i permeten afegir participants a una trucada, treballar remotament o discutir projectes amb clients per exemple.

LÍNIES TELEFÒNIQUES / INTERNET

Assessorem i busquem les opcions més adequades per cada client amb la total objectivitat i independència que ens ofereix no estar sotmesos als interessos comercials de cap companyia telefònica.

VIDEOCONFERÈNCIA

Instal·lacions a mida per aconseguir sales de reunions internacionals amb sistemes de videoconferència professional que faciliten la comunicació i trenquen les barreres geogràfiques. D’aquesta manera s’aconsegueix un intercanvi d’informació fluid i la sensació de proximitat.